محققان کشف کرده‌اند که افرادی که در غذایشان از رزماری استفاده می‌کنند، طول عمر بیشتری نسبت به افراد دیگر دارند. این گیاه بصورت نوک تیزاست و مزه‌ای بسیار قوی دارد. در این مطلب با کمک چندین مجله معتبر پزشکی، نتیجه جدیدترین تحقیقات دنیا راجب گیاه محبوب رزماری را در اختیارتان قرار می دهیم.

رزÙ?ارÛ?

نکات کلی راجب رزماری

  • این گیاه در مناطق مدیترانه‌ای و در مکان‌های گرم و آفتابی رشد می‌کند
  • این گیاه بلند و دارای نوکی تیز است
  • سر آن سبز رنگ و قسمت پایین آن نقره‌ای رنگ است
  • برای تازه نگه‌داشتن رزماری بصورت خشک‌شده و روغن بفروش می‌رسد
  • برگ و ساقه رزماری برای پخت و پز استفاده می‌شود و دارای خواص درمانی است

مزایای علمی ثابت شده رزماری

1-حافظه و تمرکز

از رزماری بعنوان داروی تقویت حافظه استفاده می‌شود. در مصر باستان دانش‌آموزان در هنگام امتحان این گیاه را روی سرشان قرار می داده‌اند. در آروماتراپی از این گیاه برای تقویت تمرکز و برطرف‌سازی مشکلات شناختی ناشی از افزایش سن استفاده می‌شود. در برخی مطالعات نشان داده‌شده که رزماری در آروماتراپی باعث بهبود کیفیت حافظه می‌شود اما روی سرعت حافظه تاثیری ندارد. مصرف 750 میلی‌گرم پودر رزماری در آبمیوه گوجه‌فرنگی می‌تواند به سرعت حافظه در افراد بزرگسال کمک کند. با این وجود، مصرف زیاد رزماری می‌تواند به حافظه آسیب بزند.

2- استرس

از رزماری در آروماتراپی برای کاهش استرس نیز استفاده می‌شود. ترکیب رزماری با دیگر روغن‌ها می‌تواند باعث کاهش سطح کورتیزول و درنتیجه کاهش اضظراب شود. استفاده از روغن رزماری و اسطوقدوس می‌تواند باعث کاهش استرس دانشجویان پرستاری در زمان کارآموزی بشود. استفاده مستقیم از روغن رزماری روی مچ دست در هنگام امتحان دادن می‌تواند باعث افزایش اضطراب شود.

.

جهت مطالعه ادامه متن بر روی لینک زیر کلیک کنید:

خواص رزماری، مضرات، طرز مصرف برای پوست و مو و نکات مهم دیگر


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها